Platy Programátorov V Číne

Obsah:

Platy Programátorov V Číne
Platy Programátorov V Číne

Video: Platy Programátorov V Číne

Video: Platy Programátorov V Číne
Video: Čína není Sovětský svaz. Představuje prvek změny v mezinárodním systému, říká Oskar Krejčí 2024, Apríl
Anonim

Čína je jedným z hlavných vodcov špičkových technológií. Programátori sú v čele týchto technológií. Aký plat môže programátor očakávať, keď cestuje do Číny? Koľko platia programátory JAVA, WEB, Fullstack C ++, programátori a špecialisti na Visual Basic v Číne?

https://www.instagram.com/p/BtA8tZsFsVT
https://www.instagram.com/p/BtA8tZsFsVT

Pokiaľ ide o penetráciu internetu, Čína je svetovým lídrom. Dnes sa takmer vo všetkých sférach života v Strednej ríši nezaobídeme bez IT špecialistov. Aké sú platy miestnych programátorov? Za týmto účelom sa obrátime na jeden z najpopulárnejších webov na hľadanie práce v Číne (odkaz v zdrojoch).

Programátori Java v Šanghaji môžu očakávať platy od 100 000 do 300 000 rubľov mesačne. Pracujú na vytváraní všetkých druhov aplikácií. Tento špecialista sa zaoberá vývojom, overovaním a úpravami programového kódu.

Obrázok
Obrázok

Majstri WEBu dostávajú od 60 000 do 350 000 rubľov mesačne. Títo špecialisti pracujú v oblasti tvorby webových stránok a keďže teraz má každá viac či menej veľká organizácia svoje vlastné webové stránky, ľudia pracujúci v tejto oblasti budú žiadaní.

Obrázok
Obrázok

Ľudia pracujúci s C ++ a Visual Basic môžu dostať od 45 000 do 350 000 rubľov.

Obrázok
Obrázok

Je ťažké nájsť si v Číne prácu na pozícii programátora?

V súčasnosti čoraz viac spoločností z Číny expanduje na medzinárodné trhy, Rusko nie je výnimkou, takže existuje akútny nedostatok špecialistov, ktorí súčasne vedia po rusky a vedia správne písať kódy. Nájsť si v Číne prácu, ani pre začiatočníka, nebude také ťažké. Vzhľadom na to, že väčšina programátorov vie anglicky, nemusíte si robiť starosti s komunikáciou s kolegami.

Odporúča: