Ako Získať Európske Občianstvo

Obsah:

Ako Získať Európske Občianstvo
Ako Získať Európske Občianstvo

Video: Ako Získať Európske Občianstvo

Video: Ako Získať Európske Občianstvo
Video: LEGO Jurassic World - COMO DESBLOQUEAR TODOS OS DINOSSAUROS 2024, Marec
Anonim

V súčasnosti existuje veľa nelegálnych spôsobov získania európskeho občianstva. Občianstvo európskych krajín je u nás dlho horúcou komoditou a je po ňom dopyt. Stále však existujú spôsoby, ako získať občianstvo európskych krajín legálne.

Ako získať európske občianstvo
Ako získať európske občianstvo

Inštrukcie

Krok 1

Európske občianstvo môžete získať, ak preukážete svoju štátnu príslušnosť u migračných úradov krajiny, ktorej občianstvo chcete získať. Potom máte právo získať občianstvo na základe štátnej príslušnosti.

Krok 2

Máte právo na zmenu súdnej príslušnosti k vašej rodičovskej, ktorá môže byť fiktívna aj pravá. Kontaktujte právnickú firmu, ktorá poskytuje tento typ služieb. Firma pomôže pri vydaní nového rodného listu, ktorý bude označovať požadovanú štátnu príslušnosť. Pamätajte, že ak urobíte falošný dôkaz, dá sa to vypočítať kontrolou archívnych záznamov, ktoré sa oveľa ťažšie falšujú.

Krok 3

Zoznámte sa s osobou, ktorá je občanom európskej krajiny a potrebujete cestovný pas. Pamätajte, že zamestnanci migračnej služby majú právo kontrolovať fiktívnosť uzavretého manželstva a pravidelne vás navštevovať v rôznych denných dobách. Ak budete mať dojem, že manželstvo nie je skutočné, budete mať problémy so získaním občianstva. Ak migračná služba preukáže, že ste uzavreli fiktívne manželstvo, budete súdení a vykázaní z krajiny.

Krok 4

Dokážte, že ste politický utečenec. Aby ste to dosiahli, potrebujete listinné dôkazy o svojom prenasledovaní vo vašej starej vlasti kvôli politickému alebo náboženskému presvedčeniu. Je vhodné, ak máte potvrdenia o zadržaní, bití na polícii, prepustení z práce. Ešte lepšie je vyhľadať radu od národnej organizácie pre ľudské práva.

Krok 5

Občianstvo mnohých európskych krajín je možné kúpiť ako produkt v obchode. Ale takáto služba bude veľmi drahá. Všetky peniaze získané za získanie občianstva sa investujú do ekonomiky štátu alebo do jeho sociálnej sféry.

Odporúča: