Ako Aktualizovať Naplánované Správy

Obsah:

Ako Aktualizovať Naplánované Správy
Ako Aktualizovať Naplánované Správy

Video: Ako Aktualizovať Naplánované Správy

Video: Ako Aktualizovať Naplánované Správy
Video: Климатические угрозы. Варианты выживания 2024, Smieť
Anonim

V regulovaných správach sa z času na čas vykonajú zmeny alebo doplnky. Pri sledovaní týchto inovácií vydáva 1C: Vývojári podnikového softvéru aktualizácie, ktoré zodpovedajú požiadavkám vládnych agentúr. Správy môžete aktualizovať sami alebo môžete využiť služby zástupcov spoločnosti 1C.

Ako aktualizovať naplánované správy
Ako aktualizovať naplánované správy

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si nové regulované formuláre na nahlasovanie. To je možné vykonať na webových stránkach vývojárov spoločnosti 1C, od zástupcov spoločností alebo na špecializovaných zdrojoch. Ak je počítač, na ktorom je nainštalovaný program 1C: Enterprise, pripojený k internetu, potom je možné dokumenty sťahovať automaticky, pretože aplikácia vás upozorní na potrebu aktualizácie správ.

Krok 2

Spustite disk s informáciami a technickou podporou, ktorá bola dodaná v spojení s programom 1C: Enterprise. V zobrazenej ponuke vyberte položku „Hlásenie“, potom si prečítajte informácie a kliknite na tlačidlo „Obnoviť“. Vyberte, kam chcete uložiť súbor na stiahnutie.

Krok 3

Počkajte na dokončenie sťahovania. Vo výsledku získate súbor s príponou rar. Rozbaľte ho a skopírujte nové regulované správy do samostatného priečinka. Ak váš počítač nemá archivátor, budete si ho musieť stiahnuť a nainštalovať.

Krok 4

Spustite program 1C: Enterprise a vyberte požadovanú konfiguráciu. Otvorte sekciu „Správy“umiestnenú na hornej páse s nástrojmi. Vyberte možnosť „Regulované“. Zobrazí sa okno, v ktorom chcete aktualizovať prehľady, musíte kliknúť na tlačidlo „Stiahnuť“.

Krok 5

Zadajte priečinok, ktorý obsahuje rozbalené súbory s aktualizáciami. Kliknite na tlačidlo „Otvoriť“. Potom sa zobrazí čierne okno príkazového riadku, ktoré označuje začiatok aktualizácie. Do tej chvíle, kým sa proces nedokončí, nepoužívajte osobný počítač. V opačnom prípade môže byť proces aktualizácie narušený a musíte začať odznova.

Krok 6

Reštartujte počítač potom, ako systém informuje o dokončení aktualizácie regulovaných správ. Spustite program 1C: Enterprise a skontrolujte, či sú nainštalované dokumenty v súlade s platnou legislatívou.

Odporúča: