Ako Demontovať Kancelársku Stoličku

Obsah:

Ako Demontovať Kancelársku Stoličku
Ako Demontovať Kancelársku Stoličku

Video: Ako Demontovať Kancelársku Stoličku

Video: Ako Demontovať Kancelársku Stoličku
Video: Demontáž pístu kancelářské židle 2024, Apríl
Anonim

Niekedy je nevyhnutné demontovať kancelársku stoličku. Väčšina výrobcov dáva do krabice so stoličkou montážny návod, ale demontáž produktu môže byť pri nedostatku skúseností zložitá.

Ako demontovať kancelársku stoličku
Ako demontovať kancelársku stoličku

Nevyhnutné

Hladké a pogumované kladivá, dláto alebo kovová rúrka, skrutkovač

Inštrukcie

Krok 1

Pri demontáži kancelárskej stoličky budete možno potrebovať bežné a pogumované kladivo, dláto alebo okrúhlu kovovú rúrku s priemerom 30-40 mm.

Krok 2

Umiestnite stoličku k stene, postavte sa nohami na priečnik otočený k stoličke a chyťte sa opierok. Nechajte sa poistiť asistentom proti možnému pádu. Potiahnite stoličku za podrúčky nahor a rozkývajte ju rôznymi smermi.

Krok 3

Ak je posteľ odpojená od plynového výťahu, otočte priečnik plynovým výťahom nadol a držte ho mierne zavesený nad podlahou, zatiaľ čo kladivom klepnete na okraj plynového výťahu. Ak kladivo nedosahuje na okraj, použite dláto alebo kovovú rúrku. Mali by ste klepať opatrne, v žiadnom prípade sa nedotýkajte stredu plynového výťahu - existuje montážna konzola citlivá na nárazy.

Krok 4

Ak je plynový výťah oddelený od kríža, ale zostáva v kyvnom mechanizme, držte sedadlo s plynovým výťahom nadol. Pohojdajte ním gumeným kladivom na hornom stolíku, ktorý vychádza z otočného mechanizmu. Zároveň sa plynový zdvih mierne uvoľní a zhasne.

Krok 5

Po oddelení plynového zdvihu odmontujte kolesá. Pri vytiahnutí kolies rukami niekedy zostáva kovový čap v priečniku. Vyberte ho kliešťami a vráťte ho kladivom alebo ručne na svoje miesto.

Krok 6

Ak je potrebné vymeniť otočný mechanizmus, odskrutkujte štyri upevňovacie skrutky a otočný mechanizmus vyberte.

Odporúča: